Verzendbeleid

Verzendbeleid

 

Verzendkosten

Verzendkosten komen indien niet aan de voorwaarden is voldaan voor het bedrag van de bestelling voor de kosten van de afnemer. Wanneer u in Nederland voor meer dan 100 euro besteld zullen de verzendkosten voor onze rekening komen, in Europa is dit vanaf 150 euro en internationaal bedraagt dit een bedrag van 200 euro.

 

Levering

Voor de plaats van leveringen zullen wij het door u opgegeven adres in acht nemen. Mocht dit anders zijn dan u heeft aangegeven dient u dit zelf tijdig door te geven. Wavy Yute zal altijd de grootste mogelijke zorgvuldigheid in achtnemen bij het verwerken en uitvoeren van de bestelling. Zoals op de website is aangegeven streven wij ernaar vandaag besteld morgen in huis te hanteren. Echter mocht dit door onverwachte omstandigheden anders uitkomen kan Wavy Yute hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. In geval van ontbinding zal Wavy Yute binnen 14 werkdagen het bedrag terugstorten, mits de order nog op onze vestiging aanwezig is en dus nog niet verzonden is. Wanneer uw order al is verzonden zal dit termijn van terugbetaling pas ingaan nadat de bestelling weer retour is gezonden en is ontvangen door Wavy Yute.

Het risico voor beschadiging en/of vermissing van de bestelling tot het moment van levering bij de afnemer berust bij Wavy Yute, tenzij uitdrukkelijk anders is overgekomen.

 

Bezorggebied

Wavy Yute levert wereldwijd. De verzendkosten verschillen per gebied en per land. De kosten die hieraan zijn verbonden worden vooraf aangegeven bij de website en dienen door de afnemer zelf betaald te worden, mits aan de voorwaarden voor het minimale bestelbedrag is voldaan.