Terugbetalingsbeleid

Terugbetalingsbeleid

 

Herroepingsrecht

U als klant heeft het recht alle bestellingen zonder een opgaven van een geldige reden op te zeggen, echter moet dit wel binnen een termijn van 14 dagen gebeuren. Deze 14 dagen gaan pas in nadat de bestelling door u in ontvangst is genomen. Voor de ontbinding dient u dit schriftelijk overeen te komen met het team van Wavy Yute. U dient ons te mailen voor de ontbinding wij zullen u dan een formulier opsturen. Dit formulier dient u correct in te vullen en terug te mailen naar info@wavyyute.com

U dient vervolgens binnen 21 werkdagen de producten terug te zenden. Hiervoor dient u de producten in te pakken en het meegestuurde retourlabel hierop te plakken. Vermeld hierbij altijd duidelijk uw naam, ordernummer en adres.

Wanneer het pakket bij ons in goede staat in ontvangst is genomen zullen wij binnen 7 tot 14 werkdagen het door u betaalde aankoopbedrag terugstorten.

 

Retourzending

De kosten die komen kijken bij het retourneren van uw bestellingen zullen voor uw eigen kosten komen. Wavy Yute zal deze kosten niet vergoeden. De producten dienen voor zover mogelijk en indien redelijkerwijs in de originele verpakking en onbeschadigd geretourneerd te worden. Is het product door u toedoen beschadigd, dan behoudt Wavy Yute het recht u voor de kosten voor het herstel van de producten/ het product in rekening te brengen.