Wettelijke kennisgeving

Wettelijke kennisgeving

 

Bezoek van deze website

Wij van Wavy Yute verzamelen onpersoonlijke gegevens over alle bezoekers van onze website. Het doel hiervan is het verbeteren en vernieuwen van de website zodat altijd alles naar wens is met de beste prestaties. Dit zorgt ervoor dat wij u altijd goed van dienst kunnen zijn.

 

Persoonlijke informatie

Wij verzamelen alleen persoonlijke informatie van u wanneer u dit zelf aan ons verstrekt. Denk hierbij aan informatie als: naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Ook wanneer u deze informatie verstrekt zal dit alleen gebruikt worden voor vooraf aangegeven doeleinden hieronder vallen: orderbevestigingen, klanttevredenheidsonderzoek en informatie over uw levering. Dit kan alleen afwijken wanneer dit uitdrukkelijk is overeengekomen met de verstrekker van de desbetreffende gegevens.

 

Zowel persoonlijke als onpersoonlijke data, die verzameld zijn door Wavy yute, wordt ten alle tijden als vertrouwelijk beschouwd. Deze gegevens zullen nooit worden doorverkocht, geleased of op alle andere manieren gedeeld worden met derde met andere redenen dan hierboven is benoemd.

 

Prijzen & afmetingen

Op de website van Wavy Yute zijn prijzen en afmetingen van alle producten te vinden. Dit wordt zorgvuldig met veel aandacht gedaan, echter ondanks dat dit erg zorgvuldig gebeurt kan het voorkomen dat er oude/verkeerde informatie aanwezig is op de website. Wavy Yute behoudt zich op het recht om eventuele fouten te herstellen, zonder dit vooraf aan te kondigen.